C#/.NET-utvecklare

Ides AB är inne i en expansion med en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster och söker därför C#/.NET-utvecklare. Vi utökar därför vår organisation med ett antal nya medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Vi bedriver IT-utveckling på aktuella plattformar såsom C#, .NET, AutoCAD, Oracle, Xamarin, Web services m.m.

Din profil och bakgrund

Du behöver inte ha lång erfarenhet, men du ska vara skicklig. Du vill utvecklas till en expert inom ditt område och förstår vikten av att jobba som en grupp. Problemlösning är din grej och du använder din kreativitet för att hitta nya lösningar. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas och med rätt drivkraft få egna ansvarsområden, vi ser därför gärna att du är initiativtagande.

För oss är det viktigt med personlig utveckling. Vi genomför därför flera aktiviteter varje år för att öka kunskapen hos våra anställda och förbättra vårt team. God hälsa och skratt tror vi förbättrar arbetsprestationen och har därför hälsoförmåner och en varm stämning på kontoret. Kontoret är centralt beläget med fina, öppna lokaler

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande och vi ser gärna att du är i början på din karriär. För att lyckas i rollen har du intresse och erfarenhet inom några av dessa områden:
• Utveckling i C#
• Utveckling av Windowsklienter i utvecklingsplattformen .NET
• Apputveckling med plattformen Xamarin
• Erfarenhet av Microsoft Visual Studio och Team Foundation Server är meriterande
• Databasdesign och -programmering mot relationsdatabaser, gärna Oracle är meriterande

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vår produktorganisation där du deltar i utveckling av vår programvara. Du kommer även att samarbeta med vår projekt- och leveransorganisation i olika kundprojekt.

Ansökan och kontaktinformation

För mer information, kontakta Kristian Sjöström, 013-31 87 80.

Skicka in ditt personliga brev och CV till:
kristian.sjostrom(at)idesglobal.com
Märk ansökan med “Junior utvecklare”.